Juhlamenot

Idyllisk stugby omgiven av lummig granskog

Juhlamenot

Idyllisk stugby omgiven av lummig granskog

Juhlamenot

Idyllisk stugby omgiven av lummig granskog

Inkvartering och konferens- och festservice

Vi erbjuder högklassig inkvartering året runt i hemtrevliga stugor och lägenheter bland vacker natur i södra Sibbo i södra Finland. Vårt företag är beläget på 30 minuters köravstand från Helsingfors, flygfältet och Borgå. Vårt företag harvarit verksamt sedan 1989.

Antalet bäddar är 31. Alla stugor och lägenheter har fullt utrustade kök, vilket gör det möjligt för våra kunder att själva tillreda mat och frukost.

Jordbastun, som ger behagliga bad, tillika med badtunnan och de sköna utrymmena för avkoppling erbjuder utmärkta ramar för möten och trevlig samvaro.

Alla husdjur är välkommna hos oss, men måste meddelas i förhand!

Läs mer om våra inkvarteringsmöjligheter och övriga tjänster!

Kontakt

 Juhlamenot Oy

 Vesterängintie 64-8
 01120 Västerskog

+358 40516 7214
 info@juhlamenot.fi

INKVARTERING

Alla stugor och lägenheter har fullt utrustat kök, badrum, wc, tv och trådlös nätförbindelse. I priset ingår lakan, handdukar och tvättmedel samt städning.

BASTU UTRYMMEN

Jordbastun, som ger behagliga bad, tillika med badtunnan och de sköna utrymmena för avkoppling erbjuder utmärkta ramar för möten och trevlig samvaro. Vi ordnar bastukvällar enligt kundens beställning och önskemål.

KONFERENS- & FESTSERVICE

 Juhlamenot erbjuder en idyllisk och avstressande miljö, oavsett om du ordnar ett möte för ledningsgruppen, en kundtillställning, en familjefest eller samkväm
bland vänner.